Napredni tečaj informatike

Tečaj je namijenjen svim osobama, nebitno na dobnu skupinu, koji imaju za cilj unaprijediti osnovno znanje korištenja alata Ms Office.

Tečaj se sastoji od 4 cjeline i to:

  1. Ms Word
  2. Ms Excel
  3. Ms Access
  4. Ms PowerPoint

 

1. MS Word

Kroz ovaj tečaj polaznici će se upoznati s naprednim metodama rada i načina uporabe aplikacije za upis i obradu teksta kao što su kreiranje, formatiranje i priprema manjih dokumenata (dopisa) za distribuciju, umnožavanje i pomicanje teksta unutar dokumenata, te kreiranje tablica, slika, crteža unutar dokumenata i alata za cirkularna pisma.

2. MS Excel

Polaznik će se upoznati s naprednim metodama kreiranja, formatiranja, izmjena i korištenja radnih listova i radnih knjiga. Naučit će primjenjivati standardne matematičke i logičke formule korištenjem osnovnih formula i funkcija, te kreiranje i oblikovanje dijagrama i grafova.

3. MS Access

Korisnik će se upoznati s osnovnim pojmovima baza podataka. Nakon završetka tečaja naučit će kreirati i obavljati promjene nad tablicama, upitima, obrascima izvještajima. Upoznat će se s povezivanjem tablica, dobivanjem i upravljanjem informacijama iz baza podataka koristeći upite, funkcije sortiranja raspoložive u aplikaciji.

4. MS Powerpoint

Korisnik će se osposobiti za korištenje naprednim metoda za izradu prezentacija kao što su kreiranje, formatiranje, izmjena i priprema prezentacija koristeći različite postavke dijapozitiva za prikaz i distribuciju. Naučit će umnožavati i premještati tekst, slike, crteže i grafikone unutra prezentacija, te različite prezentacijske efekte i sl.

INFORMACIJE:
Tel: 01/2005-986 | Mobitel: 091/2046-262 | Mail: info@ucilistesesvete.hr