O nama

Učilište Sesvete je obrazovna ustanova koja se već dugi niz godina bavi obrazovanjem odraslih. Sigurno ste se i sami pitali šta obuhvaća pojam obrazovanje odraslih , stoga ćemo Vam ga pokušati objasniti. Pojam obrazovanje odraslih podrazumijeva procese učenja, formalne i neformalne, u kojima odrasle osobe razvijaju svoje sposobnosti, obogaćuju svoje znanje i unapređuju svoje tehničke ili profesionalne kvalifikacije. 

U Učilištu provodimo verificirane i neverificirane programe. Oblik izvođenja nastave je konzultativno-instruktivni:  teorijska nastava provodi se putem skupnih i individualnih konzultacija. Skupne konzultacije izvode se s cijelom obrazovnom skupinom i obvezne su za sve polaznike.  Individualne konzultacije provode prema potrebi polaznika te se mogu  provoditi neposredno u ustanovi, putem elektroničke pošte, telefonom i slično.

Za razliku od škola koje prihvaćaju djecu određene dobi i približno podjednakog znanja, kod nas se znanje i vještine grade na već otprije stečenom, vrlo različitom kod svakog polaznika. Nudimo mnoštvo programa, te smo sigurni da će svatko pronaći nešto što će odgovarati njegovim preferncama.

Realizirajući svoje programe jamčimo vam kvalitetu nastave, stručnost nastavnog osoblja i individualan pristup svakom pojedinom polazniku.

 

 

Galerija