ALOHA MENTALNA ARITMETIKA

Što je Aloha?

ALOHA označava Abacus Learning of Higher Arithmetic, a predstavlja program mentalnog i intelektualnog razvoja djece od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Jedna od glavnih karakteristika ovog programa je njegov razigran i interaktivni karakter. Djeca uče i u isto se vrijeme zabavljaju, zahvaljujući didaktici i metodologiji u kojoj igre imaju važnu ulogu.

Što se postiže ALOHA programom?

Ovaj program razvoja vještina mentalne obrade podataka stimulira obje moždane polutke, što kognitivne i intelektualne procese čini bržima i učinkovitijima. Posljedično povećava cjelokupni IQ djece, što im omogućuje postizanje izuzetnih rezultata u različitim područjima. Ukratko, možemo reći da je ALOHA program „teretana” za mozgove djece u razvoju.
Rezultati programa, dokazani znanstvenim istraživanjem, su izuzetan razvoj koncentracije, brže učenje, kreativnost i vizualizaciju, matematičke  i analitičke vještine.

ALOHA akademija – tečajevi se provode kroz 8 stupnjeva
Svaki stupanj traje 3 mjeseca, odnosno 12 termina u trajanju od 2 puna sata.
Po uspješno završenom stupnju dobiva se certifikat i prelazi se u viši stupanj.

Cijena svakog stupnja iznosi 1920,00 kn (plativo u maksimalno 5 rata).

Cijena knjiga za 1. razinu iznosi 154,00 kn, a cijena abakusa (ruksak i majica gratis) iznosi 168,00 kn.